Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Dienstmededelingen en een beetje Rondhaken

0
0
Wat leuk al die reacties op de Give A Way. In de eerste plaats geef ik iets weg omdat ik dat gewoon leuk vind. En het is booming in blogland om weg te geven. Dus doe ik mee. Maar stiekum wilde ik toch wel wat dames uit de kast trekken. Die stille. Reacties krijg ik altijd van dezelfde (lieve) dames. Maar wie zijn dan die anderen?
Natuurlijk zijn er de google mensen. Die zoeken op rondhaken en dan komen ze midden in een vaag verhaal van mij waarin ik vertel dat het zo geweldig fijn is om meditatief rondjes te gaan zitten haken , in trance. Verwacht van mij geen tutorials daar zijn weer anderen voor. Heb trouwens weer lekker in de rondte gehaakt , kijk!Maar buiten de google mensen zijn er natuurlijk meer mensen die gewoon lezen en verder gaan. Die wilde ik ook graag even horen. En dat is deels gelukt maar het blijft natuurlijk een vaag gebied. Dat statistieken bekijken bedoel ik. Ondanks alle leuke reacties zijn er toch zo'n 40 kijkers die mijn mapjes niet willen. Nog niet gratis! Of dat nou zo goed is voor mijn zelfvertrouwen? Daar is overigens niets mis mee , ik kan het hebben.En verder wilde ik natuurlijk gewoon weten welk mapje jullie het leukst vinden. Bij wijze van marktonderzoek. Nou dat is niet echt duidelijk geworden. Behalve de bruine (die wél leuk is, maar de foto is...ach je kent het wel) zijn ze allemaal even populair ongeveer.

Oké dan nu de dienstmededelingen. Anoniem meedoen is prima , maar dan moet er wel een naam in je reactie anders word het wel heel moeilijk om te winnen. Ik kreeg de vraag of ik tassen op bestelling maak. Jazeker doe ik dat. Zolang het in 'mijn' stijltje blijft is alles eigenlijk mogelijk. Soms krijg ik zelf samengestelde ontwerpen gebaseerd op mijn ontwerpen, maar ook verzoeken. Een tas met een huisdier wat ik namaak van vilt of zeil. Tassen met schouderbanden van twee meter voor een héle lange vriendin, een cathetertas en luiertassen passend bij de buggy. Het leukste verzoek kwam van een blinde mevrouw. Ze wilde graag een tas met een zacht konijn op de klep.

Zeil bestellen doe ik eens per drie maanden ongeveer. Heb je plannen (dat hoeven nog helemaal geen concrete plannen te zijn) om binnen nu en een maand of twee a drie een tas te bestellen , geef dan de kleur die je zou willen hebben even door dan zorg ik dat die er bij zit. Eind deze week ga ik zeil bestellen.

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Kapellerlaan 50 A, Roermond


Welmoed Sijtsma


Ode Aan…| Afl. 3 – Markoesa Hamer


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper