Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Groene Rok

0
0
Vanmorgen werd ik heerlijk uitgerust wakker. In mijn volledig verbouwde , nog naar verf ruikende slaapkamer. Ik sla het frisgewassen nog naar bloemetjes ruikende beddengoed van me af. Zet mijn voeten naast het bed en zak weg in superzacht hoogpolig tapijt. Shuif de witte shutters open en het Lentezonnetje straalt in streepjes op mijn vintage bloemetjesbehang.

Ik loop naar mijn (huge) antieke , notenhouten kledingkast die ik voor vijf euro bij de kringloop kocht. Ik kijk in de , met houtsnijwerk omrandde spiegel en zie dat ik vannacht 11,5 kilo ben afgevallen. En de huid op mijn gezicht zit weer net zo strak als toen ik nog een dartel wichtje was. Dit word een heerlijke dag.

Tijd om me aan te kleden , ik kies één van mijn 30 Bonnie en Buttermilk truitjes en doe daar de groene rok bij aan die ik gisterenavond in een kwartiertje maakte. En dan word het moeilijk. Doe ik mijn rode Hasbeenklompjes aan? Of toch mijn nieuwe beige Tony Mora laarzen? Het worden de klompjes want de zon schijnt een pit in de grond. Ik huppel de trap af. Dit word geen heerlijke dag , dit ÍS een heerlijke dag!

Dit verhaal berust op volledige bullshit. Niets maar dan ook niets uit dit verhaal is waar. Behalve de Groene Rok. Die maakte ik gisterenavond. En de rest van deze week. De foto is een beetje slecht maar niemand wilde me helpen dus moest het een foto via de spiegel worden. Met de tablet want mijn batterijen waren op. En eigenlijk is de rok niet zo goed gelukt. Kleding maken is niet zo mijn ding. Het paspeltje zit niet helemaal lekker en het zoompje....Ach, ik was wel lekker bezig en oefening baart kunst. Dit stofje kocht ik op de markt voor 1(!) euro dus er is niets verloren. Alleen gewonnen.Maar dit verhaal gaat niet over die groene rok. Het gaat over schaamteloos dagdromen en fantaseren. Dat doe ik graag. En natuurlijk hoef ik helemaal geen enorme antieke kast op mijn slaapkamer , die kan de trap toch niet op. En dat tapijt , ach dat zal wel niet zo hoog worden. En eerst moeten we nog plavuizen weghakken (ja dat is raar maar wij hebben echt plavuizen op onze slaapkamer , blùh) Maar dat geeft allemaal niet. Ik wil wel graag die beige laarzen. Maat 38 alstublieft.

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Westerhuizingerweg 6, Balkbrug


Te koop: Leutsestraat 26, Angeren


Welmoed Sijtsma


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper