Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Trakteren!

0
0

Dit weekend vierden wij de verjaardag van Zoon. Hij was alleen zondag jarig maar we vierden het ,het hele weekend. Vrijdag bakten we taart, kookten we liters soep en maakten we pasteitjes en saucijzenbroodjes. En natuurlijk deden we boodschappen. Veel te veel boodschappen.

We deden dit jaar aan visite-spreiding. Zaterdag vrienden. Zondag familie. Niet dat het niet samen gaat hoor. Maar de combinatie van een overvloed aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 20, dementerende bejaarden, wel en niet rokers, regen, allergieën, onzekere factoren als "nemen ze de hond mee?" (het kunnen er zomaar zeven zijn) en hebben grote neven op het moment verkering (stoelen tekort) deed mij besluiten het op te splitsen. Zo had autistische neef die graag alleen zit te Wii-en geen last van kleuters die op dezelfde kamer met Cars wilde spelen. Had dochter zaterdag tijd om te make-uppen en modeshow te lopen met de meiden en zondag vertrokken neven en nicht naar het park met longboard en skates. Helemaal goed. Twee mooie dagen voor Zoon.

Maar wie jarig is trakteert! De toestand van vorig jaar ging ons niet meer overkomen. Mede doordat dochter een heel behoorlijk bakkertje is tegenwoordig. Ze had al aardig wat rondgekeken op insta en pinterest en had bedacht dat we hamburgers gingen bakken. Ik geef niet graag de regie uit handen. Vertrouw nogal op mijn eigen ideeën. Maar het gaat me steeds beter lukken om dingen aan mijn dochter toe te vertrouwen.

Hamburgers dus. Prima idee. We bakten cupcakes met sesamzaadjes. En in een groot bakblik hele dunne platte chocolade cakes. Daar sneed ik rondjes uit met een glas. De cupcakes sneden we doormidden en plakten de hamburger vast met wat topping. Op de hamburger een plak kaas ,uitgesneden uit rolfondant. Daar bovenop een laagje sla van groen gekleurde botercreme. Dakje er op en tadaa... hamburger

Om de boel op te leuken kochten we vorken ,servetten en cupcakevormpjes bij de HEMA. Bij de supermarkt heb ik wat blikken bier uit twee treetjes getrokken en dat zijn perfecte dienblaadjes. Morgen wordt er getrakteerd!

Er is natuurlijk ook weer een nieuwe weekaanbieding, Toffe Peer is de gelukkige deze week!

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Kapellerlaan 50 A, Roermond


Welmoed Sijtsma


Ode Aan…| Afl. 3 – Markoesa Hamer


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper