Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Be careful what you wish for......

0
0
You might get it.

Ik wens wat af. En krijg ook erg veel. Vaak alleen totaal niet op de manier hoe ik het in mijn hoofd had. Begrijp ik helemaal niet dat ik zojuist heb gekregen wat ik vroeg. Dat komt dan veel later.
Onderwerp van al mijn gewens is vaak mijn winkeltje. Winkeltje spelen zonder klanten vond ik vroeger al niet leuk. Ik vroeg dus ook dit jaar weer aan Sinterklaas mijn winkeltje niet voorbij te lopen. En voor het gemak ook maar meteen aan de Kerstman. En jawel ze hebben me beiden gevonden dit jaar.

In de vorm van leuke, lieve klanten. Met soms lange verhalen. Dames die al heeeel lang iets bij me wilde bestellen en nu lekker hun eigen kadootje uitzochten. Of de vraag of ik iets bijzonders voor een bijzonder persoon wilde maken. Bestellingen door mannen, die soms nog meer wensen hebben dan de dames. Pannenlappen gingen naar Duitsland en een sjaal naar Oostenrijk, ik blijf het bijzonder vinden. Een tas voor een lief vriendinnetje en een laptoptas voor schoonzus. Of bestellingen door andere creatieve dames die ik 'ken' van Blogger of Instagram. Dat zijn de grootste complimenten.


Maar ik moest een beetje wennen aan het serieus winkeltje spelen. Haakte zoveel dat ik een blessure aan mijn pols kreeg. Zag de wasmand groeien tot Himalaya omvang. Had heel geen tijd voor de boom. Nu al? Ik ben nog lang niet zover! Kinderen moesten opeens zelf hun werkstuk maken en mijn moeder hoort zelden nog iets van me.


Er raakte een poncho kwijt bij de post (gelukkig maar heel even) er raakte een mapje kwijt (al twee weken) wat ik waarschijnlijk gewoon naar iemand verstuurd heb die het niet besteld heeft. En ik had mijn eerste boze klant. Ze was zo boos dat ze zelfs een onaardig bericht in mijn gastenboek schreef(nee, ik heb het niet geplaatst want het was niet terecht). Ik werd er van beschuldigd haar niet terug te mailen. Ik ben van het soort dat nogal wat mailtjes stuurt. Ik ga beginnen. Ik ben bezig hoor. Is rood goed? Liever paars? Bent U erg lang? Ben klaar. Is verzonden. Mensen vragen zich waarschijnlijk weleens af,"heeft ze geen vrienden?"


Mijn mail bleek niet aan te komen of tussen de spam. Maar met google vind je de meeste mensen wel. Het kwam goed tussen boze mevrouw en mij. Al is er nooit een vriendelijk berichtje in het gastenboek voor terug gekomen.

Tussendoor probeerde ik eindelijk mijn kamsnapper tang uit. Die lag al een poosje op me te wachten. Ik zag de kamsnappers overal opduiken en had het gevoel dat ik de enige in creabealand was zonder kamsnappers. Ik bestelde er één bij de bijzonder vriendelijke mevrouw van Kleurenmix samen met wat drukkertjes. Ik maakte een autopapierenmapje met een gezellig gekleurd drukkertje. Het werkt makkelijk en zit (volgens mij) stevig vast. Er volgt zeker meer.En ik gaf weg. Een kadobon werd verloot onder de nieuwsbrieflezers en deze maand word onderstaande sjaal verloot via de facebook pagina van Jij&Ik magazine. Als het zover is zal ik de link plaatsen.


Om jullie trouwe blog lezers niet te vergeten wil ik ook hier iets verloten, een autopapierenmapje of paspoorthoesje naar keuze. Wel één die op voorraad is graag!
Wat moet je er voor doen? Nou niets. Spammen mag, maar hoeft niet. Een reactie hieronder is voldoende. En een verhaal over jou wensen (al dan niet vervuld) is natuurlijk altijd leuk. Wens jullie een fijne week, ik naai en haak nog even door! Ik ben een gelukkig mens.

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Kapellerlaan 50 A, Roermond


Welmoed Sijtsma


Ode Aan…| Afl. 3 – Markoesa Hamer


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper