Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Jij&Ik

0
0

Dit stukje begint met opschepperij. De reinste pocherij. Vergeef het me, ik ben ook maar een mens. En gewoon een beetje trots. Wat is het geval? Ik sta in een tijdschrift. Niet ik zoals ik, met mijn hoofd enzo. Maar mijn spullen.In de shoppingrubriek van een heuse glossy staan er maar liefst drie van mijn produkten te glanzen.

Maanden geleden kreeg ik eens de vraag of ik het leuk zou vinden als er wat Ambela spullen geplaats werden in een nieuw tijdschrift. Het tijdschrift werd gemaakt door een aantal zeer enthousiaste dames die het tijd vonden worden om een blad op de markt te brengen over en voor mensen met een zeldzame aandoening. Om de simpele reden dat dat er nog niet was.

Welja dat mocht. Eigenlijk was ik het al een beetje vergeten, heb ook wel eens gedacht, dat krijgen ze nooit van de grond. Maar opeens waren daar de foto's ,via Whatsapp, van de shoppingpagina. Al bij al duurde het nog een weekje of wat voordat het blad van Zus bij mij tercht kwam. Maar dat ligt volledig aan Zus en mij. Wij zijn niet van die heldere tantes, vergeten wel eens iets. Noem het laks, vaag, chaotisch. Nou ja we hebben gewoon een hoog tralala gehalte.


Maar goed het is het zomernummer 2013 en ik kreeg het in de zomer dus niets aan de hand. s'Avonds thuis heb ik de Jij&Ik mee naar bed genomen. En ik was blij verrast. Het is een prachtige glossy, gevuld met boeiende verhalen en daarnaast luchtige rubrieken met gadgets en een receptje. Een mooi intervieuw met Jochem van Gelder (ambassadeur Energy4all) en Casper de Gans ,een jongetje met een energiestofwisselingsziekte. Een heel interressante column van Gerard van Knijf. Een leuk stuk over restaurant de Kat in de wilg, kortom fijn leesvoer. Aangevuld met parachtige foto's in een prettige layout.


Ik ben erg onder de indruk van dit prachtige tijdschrift. Ze kregen het toch maar mooi voor elkaar deze dames , naast hun baan en de zorg voor hun kinderen die ongetwijfelt hun drijfveer zijn. Ik wens ze heel veel succes met dit unieke blad en ben apetrots dat ik toch maar mooi in het eerste nummer sta. Als moeder van twee gezonde kinderen behoor ik misschien niet tot de doelgroep van dit tijdschrift, maar ik denk dat dit tijdschrift voor ons allemaal erg goed is om te lezen.
Het laat ons even stilstaan bij wat we hebben en geeft kennis over het onbekende. Kennis delen is in ieders belang. Voor de mensen die elke dag te maken hebben met een zeldzame aandoening is dit een mooie manier om informatie te vinden en misschien erkennig te vinden.


Ben je nieuwschierig geworden of wil je een nummer bestellen kijk dan eens op de website van Jij&Ik magazine.
Jij&Ik magazine is een uitgave van Stichting Chromosome Foundation


Het tasje op de foto is te vinden in de SALE.

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Westerhuizingerweg 6, Balkbrug


Te koop: Leutsestraat 26, Angeren


Welmoed Sijtsma


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper