Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Meneer Bothof

0
0
Mijn wifi probleem is bekend bij de vaste lezers. Ik heb daar mee leren leven. Hang af en toe aan een kabeltje en de rest doe ik op de tablet of de telefoon. Gaat allemaal prima nu. Maar deze week ging het weer mis op computergebied. En daar kan ik niet zo goed tegen. Ik beschrijf U Ambela computer Toestanden.


Op mijn bankrekening ontdekte ik een bedrag dat ik niet herkende, gestort door een mevrouw wiens naam ik ook niet herkende.Helemaal niet vervelend maar over het algemeen willen mensen iets van me als ze geld storten. Ik zocht op drie emailadressen. Niets.
Keek op mijn winkelpagina, een bestelling die ik niet in mijn mailbox had gekregen. Hmmm. Mailbox was leeg. Met mijn hotmail adressen emailde ik van en naar mezelf. Probleem. Ik stuurde wel mail maar kon niets ontvangen.
Het lukte al een tijdje niet om foto´s te versturen en nu dus helemaal niets meer. Ik wacht op antwoord van leuke spannende toestanden en het zou dus kunnen dat ik die mails heb gemist. En dat ik vragen betreft mijn winkel heb gemist of.....Whaaa daar ging mijn brein. Paniek. Frustratie en daarna Boos.

Omdat ik hier zelf niets mee kan leg ik mijn computer toestanden neer bij Man. Die is inmiddels geen vrienden meer met laptop en soms weigert hij zelfs. Man is niet thuis. Maar, het gaat hier om een winkelprobleem. En dan heb ik naast Man nog een optie. Meneer Bothof.Meneer Bothof is een soort razendsnelle klantenservice van de webhost. Hij is wel meer dan dat ,misschien zelfs eigenaar maar hij lijkt een klantenservice. Ik mail Meneer Bothof nooit in een goede bui. Op radeloze momenten dat ik er totaal doorheen zit stuur ik hem mailtjes die zelden beginnen met "beste Meneer Bothof".
Zeker bij het opstarten van mijn winkeltje heb ik hem nogal eens lastig gevallen. Omdat ik me eigenlijk schaam voor sommige mails die ik heb gestuurd, vraag ik hem zo weinig mogelijk. Wanneer ik vragen stel waar ik zelf het antwoord wel op kan vinden (en dat ook uiteindelijk doe) geeft hij geen antwoord. Dan voel ik me nog stommer.

Als ik hem toch een mail stuur denk ik altijd o,ja meteen even dit en dat vragen nu ik hem toch aan de lijn heb. Maar daar doet Meneer Bothof niet aan. Ik krijg een reactie op maar één vraag. Man heeft me de afgelopen 20 jaar veel uitgelegd over het mannelijk brein. Éen van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat een man maar één ding tegelijk kan/doet. Meneer Bothof is overduidelijk een man. Laatst vroeg ik hem na vele, véle pogingen waarom je de artikelen uit mijn winkel niet op Pinterest kunt zetten. Hij vroeg me of ik hem rustig en duidelijk uit kon leggen wat Pinterest is. "Nee" leek mij op dat moment het beste antwoord.
Maar goed , na heel veel gedoe en gezoek was ik er uit. Het lag aan de winkelverhuurder/emailbaas dat mijn mail niet meer werkte. Er ging dus weer een onvriendelijk mailtje richting Meneer Bothof deze week. Waar ik na enkele minuten een rustig en duidelijk antwoord op kreeg.
"Beste Ambela,
Uw mailbox was vol, wij hebben de ruimte vergroot, het probleem is opgelost. Als U verder nog vragen heeft dan helpen wij U graag".
Ik voel me stommer dan ooit.

De sjaal op de foto is mijn allernieuwste haakseltje, geshowed door dochter. De grijze sjaal met neon randjes heb ik de orginele naam NeonGrijs gegeven. Ik zou hem Meneer Bothof kunnen noemen, om het een beetje goed te maken.

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Westerhuizingerweg 6, Balkbrug


Te koop: Leutsestraat 26, Angeren


Welmoed Sijtsma


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper