Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Omslagdoek

0
0
Mijn voorkeur gaat uit naar het haken van kleine projecten. Onderzetters en bloemetjes zijn favoriet. Maar toen ik afgelopen zomer begon met haken , begon ik groots. Eerst een deken, daarna een poncho en later een omslagdoek. Die omslagdoek was ik eigenlijk een beetje vergeten.


Onze kapstok is een kast met een flinke hoeveelheid jassen en schoenen. Ik hang mijn jas op en doe ´m zo snel mogelijk weer dicht. Opruimen doe ik de kapstok-kast alleen als hij niet meer dicht gaat of net voor een verjaardag. En zo vond ik dus mijn vergeten omslagdoek weer terug. Eigenlijk weet ik ook niet zo goed wat ik er mee moet. Als ik 'm gewoon omsla dan zie ik er uit als de eerste de beste boerin die even naar de voorraad schuur rent voor een pondje geklaarde boter.
Dus maakte ik er meestal maar een opgepropte XL sjaal van. Maar dan lijkt het weer alsof ik een nekblessure heb. Bij koffietijd zat eens een styliste die voorstelde om eens gezellig een mooie wollen trui of een gehaakte omslagdoek over de bank te drapperen. 'Dat is het' dacht ik. Poncho en omslagdoek allebei gezellig over een bank gedrappeerd. 'waarom ligt al die troep op de bank? kan de kast niet meer dicht?', vroegen de kinderen toen ze uit school kwamen.
Ik wacht dus maar totdat het weer wat warmer word en dan gaatie over een dunne jas. Het dunne lichaampje op de foto is niet van mij (dat begrepen jullie vast wel) maar van mijn dochter die ik even verplicht heb om tegen een muurtje te gaan staan vanmiddag. Dat ging gepaard met erg veel geklaag en ze had het zo koud dat ze de rest van de middag de omslagdoek omgehouden heeft! Worden mijn uren werk en enorme berg wol toch nog gewaardeerd.

Om nog even terug te komen op mijn vorige blog, ik heb een schat van een hond en wij hebben alle vier onze vingers nog! Ik zou een flink blog over hem kunnen schrijven maar ik beloofde het over haakseltjes en naaiseltjes te hebben dus doe ik dat maar niet , of misschien later.



Dan wil ik jullie nog even attenderen (whoo, mooi woord) op de Valentijnsactie van buba B, een leuk blog en een al even leuke winkel.


Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Westerhuizingerweg 6, Balkbrug


Te koop: Leutsestraat 26, Angeren


Welmoed Sijtsma


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper