Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

De Nieuwe Jas van Maria

0
0
Ik ben wat aan de late kant met mijn koninginnedagbuit. Op de vrijmarkt waren wij alles behalve laat. Kwart voor negen liepen wij al in de stad. We waren de eerste. Man gaat altijd met een missie en wil dus op tijd zijn zodat niemand hem voor kan zijn. Wat de missie dit jaar was is me niet duidelijk geworden. Hij vond niets voor zichzelf. Maar gelukkig zocht hij ook voor mij en vond een mooi Maria beeld. Ze was wat smoezelig en miste wat hoekjes maar ik zag haar schoonheid.Om half elf ging mijn koffie alarm (hoofdpijn) en gingen we op zoek naar een plekje. Zoon mocht kiezen , hij liep al die tijd mee zonder zeuren en dat moesten we belonen. Kwart voor elf aan de koffie bij McDonalds , zoon met BigMac in zijn mond. Tijdens de koffie viel mijn oog op de bezigheden aan de overkant van de straat. Een grote tafel voor een kledingzaak werd vol gesmakt met dozen kleding en echt iedereen die langs liep stopte en ging graaien.

Ik keek onrustig naar die BigMac , pom pom pom. Niemand gaat van tafel zolang er nog iemand eet , Mam. Ik sloeg de loeihete koffie achterover en sleurde dochter mee. Sorry mannen , wij moeten weten wat daar gebeurd. Nou geloof het of niet , alles op die kraam was 1 euro! Ik kon er natuurlijk niet meer bij dus trok eruit wat ik pakken kon en zo had ik dus twee Vingino spijkerbroeken voor zoon , een jurkje voor dochter , twee sjaals en twee blousjes en een shirt voor mezelf voor zeven euro! Whaaa!

Onze dag was geslaagd we kochten nog een bal , een horloge , oorbellen en een zonnebril. We aten patat , dumpten de buit in de auto en liepen nog een rondje door het feestgedruis wat s'middags op het Stadhuisplein losbarste. Ik zag heel veel oude naaimachines , typmachines en prachtige schilderijtjes. Maar wat een prijzen , pff.Ik kan bij een ander en buiten echt wel genieten van objecten die er afgeleefd en ovolmaakt uitzien. Maar thuis op de schoorsteen zag Maria er vooral goor uit. In bad dus. En even bijwerken. Nou dat liep natuurlijk uit de had. Al bijwerkend bedacht ik me dat ook Maria best wel eens een nieuwe jas wilde. En een gezellige bloemetjesjurk. En daarom duurde het even voordat ik mijn buit showde. Nu staat ze er fris en fruitig bij. Of ze al 'af 'is? Nou voor vandaag wel , misschien komt er nog wat goud bij , we zien wel.

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Westerhuizingerweg 6, Balkbrug


Te koop: Leutsestraat 26, Angeren


Welmoed Sijtsma


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper