Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Schortjes en lijstjes....

0
0
Iedereen maakt ze wel denk ik. Ik maak er veel. Sommige echt op papier. De meeste gewoon in mijn hoofd. Lijstjes. Ik ben radeloos als ik er in de winkel achter kom dat ik mijn boodschappen briefje vergeten ben. En bij gebrek aan een agenda maak ik ook 'te doen' lijstjes. Om de struktuur een beetje te bewaren zeg maar. En vooral niets te vergeten. Ik maak zelfs weleens schoonmaakschema's. Waar ik vervolgens nooit meer naar kijk.


Maar ik maak ook minder praktische lijstjes. Lijstjes in mijn hoofd. Van dingen die moeten, maar vooral van dingen die ik nog graag wil (doen). Dan moet je niet denken aan dingen als een wandeltocht over de Santiago de Compastella of het bouwen van een kingsize boomhut in de achtertuin. Het zijn best wel haalbare wensen. Zoals het bezitten van een paar Hasbeens. Of een badpak van Esther Williams. Veel van die wensen hebben te maken met nog eens eten in dat éne leuke restaurantje waar we altijd langs rijden.....En sommige van die dingen op mijn lijstje kan ik opeens schrappen omdat Man er lucht van heeft gekregen. Ik ben altijd voorzichtig met mijn lijstjes want Man denk altijd dat wensen er zijn om te vervullen. Daarom naai ik tegenwoordig op een Pfaff. Iets wat toch echt wel bovenaan het lijstje stond.De langste lijst is de lijst met alles wat ik nog wil maken. Ik kijk bewust niet meer op Pinterest omdat ik daar zenuwachtig van word. Maar dan nog ligt inspiratie overal op de loer. In mijn hoofd draait de fabriek met plannen overuren. Een tijdje terug heb ik wat dingen in mijn winkel aangepast. Zo is er tegenwoordig niet meer de mogelijkheid om na te bestellen. Op is op. En custom made doe ik nog maar heel zelden. Dat schept tijd. Tijd om de dingen van mijn lijstje te gaan maken. Natuurlijk een alles behalve commerciële zet. Maar wel heel fijn. Lijstjes afwerken geeft heel veel voldoening.


Na de armbanden nu dus schortjes. Er zitten er ongeveer 15 in mijn hoofd. Er staat er één in de winkel. Verder nog een kussentje gemaakt van een prachtig vintage borduurwerk.

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Kapellerlaan 50 A, Roermond


Welmoed Sijtsma


Ode Aan…| Afl. 3 – Markoesa Hamer


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper