Quantcast
Channel: Ambela
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

SkullSjaal

0
0
Ik schrok best even toen de vraag kwam of ik een skull sjaal wilde haken. Hoe ging ik hiervoor vriendelijk maar beleefd bedanken? Dit zag ik echt niet zitten. Ik kan namelijk niet van patroon haken. En om nou zelf een skull te bedenken. Is toch wat anders dan een bloempje. Voordat ik meteen nee ging zeggen ging ik op zoek. De mevrouw in kwestie is (je raad het al) namelijk erg aardig. Als ze om een bungalow tent zou vragen zou ik hem waarschijnlijk nog voor haar maken.


Op pinterest stonden verschillende patronen en één ervan met plaatjes. Dan kom ik er wel uit. Beelden zeggen me wat haken betreft zoveel meer dan eindeloze opsommingen van steekjes. Het was keurig foto voor foto in beeld gebracht op een engels blog.


Dus stuurde ik de aardige mevrouw een mailtje dat ik het wel wilde doen, mits ik de skulls er los op mocht naaien. Een sjaal met skulls er in verwerkt gaat echt boven mijn pet. Dat mocht. Geen regels, geen kleur. Doe maar wat.


Ik weet of het door niet mijn labiele toestand van na de operatie kwam of door de zenuwen voor die skull, maar ik kon geen kleur kiezen. Ik heb er zeker een week over nagedacht. Eigenlijk wil ik ook een beetje van de acryl af voor de sjaals dus was ik op zoek naar ander garen en naar mooi paars. Paars ja, dat had ik uiteindelijk bedacht. Na lang zoeken heb ik gekozen voor softfun van Scheepjes. Met een beetje acryl er tussen.


Wens was een zilverdraadje in de sjaal, zoals bij de sprookjes sjaal. Daar gebruikte ik het garen van zeeman voor. Lekker zacht en toch een mooie glans, ideaal voor sjaals. Dat vond de rest van haakland ook. Uitverkocht. F... Gelukkig vond mijn behulpzame lieve zus nog 1 bolletje in haar dorps Zeeman. Ik loste het op met een bolletje bruinig zilver, ook leuk.

Sjaal klaar. Nu de schedeltjes. Ik zocht het blog met de duidelijke plaatjes en ging er eens goed voor zitten, draadje en haaknaald in de hand. Pom pom pom. Deze pagina bestaat niet meer!!!!! De letterlijke tekst ben ik vergeten maar hier kwam het op neer. Neeehhh! Dat kon toch niet waar zijn? Ik ben even wat kussentjes gaan naaien.

Met een helder hoofd ben ik op pinterest gaan zoeken en gelukkig waren er allerlei mensen die een ander plaatje van het blog gepind hadden. Al bij al kon ik de foto's op volgorde leggen en na gaan haken. Mijn zoon zag wat het was (hé, een doodskop) en dat betekent dat het goed is.

Toen kwam het puzzelen, bloempje, takje ,kraaltje, skulletje, kraaltje.... En tadaa, helemaal Ambela. Mevrouw blij, ik blij!


De foto van Hond heeft helemaal niets met de sjaal te maken. Maar mocht je de sjaal nou spuuglelijk vinden en toch iets willen zeggen (ja dat vind ik altijd erg leuk al zeg ik nooit iets terug) kan je altijd nog zeggen, goh, wat een leuke hond heb je!

Latest Images

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Oosteinde 62, Den Haag

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Trouwlaan 174, Tilburg

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Muntstraat 124, Lisserbroek

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: Fazantenkamp 500, Maarssen

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: F.A. Molijnlaan 141, Nunspeet

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Sterrenkroos 29, Zwolle

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Jan Wolkerssingel 699, Utrecht

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Beulakerweg 27, Giethoorn

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Te koop: Oosterhoutstraat 79, Arnhem

Trending Articles


Te koop: Kapellerlaan 50 A, Roermond


Welmoed Sijtsma


Ode Aan…| Afl. 3 – Markoesa Hamer


Te koop: Zuiderringdijk 5, Oostwold Gem Oldambt


Te koop: De Kosterskamp 26, Delden


Origineel Vintage tag heuer horloge €310?


Te koop: Bergweg 13, Amerongen


Te koop: Vette Knol 15 A, Enkhuizen


Te koop: Rubicondreef 60, Utrecht


AfterRain Shopper